Allvarliga stunden

Att skriva seriösa inlägg är lite emot min religion. Fråga inte vilken religion för då kommer jag bara svara något fånigt som Jallendomen eller något. Det vill jag ju skona er ifrån. Men jag undrar om det inte får bli ett seriöst inlägg ändå. Då menar jag inte inlägg som jag skulle stoppa under tröjan av oklar orsak utan det jag skriver. Om det skulle missuppfatttas liksom. 
 
Seriöst var det ja.
 
Jag mår verkligen inte bra nu, så var det skrivet. Men jag har ingen aning om varför, så var det skrivet också. Det är jäkligt irriterande när man så gärna vill vara den glada, roliga personen som får andra att må bra. Inte den nestämda personen som inte alls gillar sig själv trots att han vet att han borde. Utan att veta varför. Som till och med tar och söker hjälp för det. Så var det också skrivet. 
 
Så varför är jag så pass personlig och (j)allvarlig nu helt plötsligt? Himla bra fråga. Om jag gör ett seriöst inlägg någon gång ibland kanske ni respekterar mig något enormt och ger mig något prestigefyllt pris? Eller så ville jag skriva av mig lite. Eller så är jag bara en väldigt fin och ärlig människa
 
Men nästa inlägg ska nog bli åt det mer oseriösa hållet. Var så säkra!
.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0