Inlägg med storlek!

Jag tänkte ta upp dagens i-landsproblem. Idag med facebook, instagram och allt annat så har jag insett att jag måste besluta vilka roliga inlägg som ska bli till de olika forumen. Det är himla jobbigt att vara så pass rolig att man inte vet vad man ska göra av allt kan jag tala om. Visserligen länkar jag ju blogginläggen på facebook så det blir ju lite två i ett men ändå!
 
Jag fick ett brev från stadium idag som den medlem jag är. Inget konstigt egentligen, lite produkter, lite rabatter och så. Kanske lite elakt att skicka tidningen till mig när jag precis har kommit hem från att ha handlat där men det får jag ta. 
 
Det roliga var ett av deras erbjudanden på sportbehå. Inte erbjudandet i sig utan det som stod under.
 
Damstorlekar.
 
Duh! Det förstår väl jag också. Får nästan lust att kontakta dem och fråga "Har ni några killstorlekar kvar? Mina gamla börjar gå sönder."
 
Jag hade ju blivit idiotförklarad men det hade nästan varit värt det. En idiot minns man med värme tror jag. Hoppas att folk kommer att minnas mig så. Med värme alltså.
 
Men för all del, idiot fungerar det med!
 
 

5-årskalas!

Det är en stor dag! Fram med ballonger och klistermärken! Tårta, fiskdamm och gäster som ramlar, gråter och skriker. Jalli fyller 5 år!
 
Bloggen alltså, själv är jag dessvärre betydligt äldre. Kanske lika bra det, jag var nog inte ett sådant skrivande underbarn i den åldern. Inte lika blygsam heller. Så hur firar man ett 5-årskalas?
 
1. Gästerna kommer! Det är ni. Ni är alla bjudna. Grattis. Kul att ni kunde komma hit. Ursäkta röran. Vill ni ha ett litet välkomstinlägg kanske? Inte det? Jaha, ni kör. Jag förstår.
 
2. Tårta! Eller ett smaskigt inlägg i detta fall. Inte spilla grädde på era tangentbord nu. det vill jag inte få skulden till. Drick lite saft så blir ni glada.
 
3. Bråk. Det blir ju alltid tjafs, någon tar ågon annans tårta, någon pratar skit om ett tråkigt inlägg. Kanske gnäller över att det var bättre förr, att jag har blivit gammal för snabbt. Liksom inte håller samma kvalitet längre. Kanske mina lekkamrater är roligare? 
 
4. Fiskdamm! 
 
"Titta vilket inlägg jag fiskade upp. Det är 2 år gammalt. Det får du aldrig tillbaka. Ha!"
 
5. Nej nu får ni fanimej gå hem. Så roligt verkar ni inte ha. Försök att inte smutsa ner rubrikerna på vägen ut. Lämna gärna en uppskattande kommentar om födelsedagsbarnet också. 
 
Ja gör gärna det!

Synligt inlägg

Idag har jag inte haft den mest aktiva av dagar men jag beslöt för att gå och handla mat. Annars dör man. Alltså inte om man inte handlar utan om man inte äter. Men handla måste man för att äta om man inte kan trolla. Eller stjäla men då blir man kriminell. Det kände jag inte för att bli så jag beslöt mig som sagt för att handla och då gör jag som jag brukar: Sätter in linserna. 
 
Då uppstod en fundering. Varför? Varför i helskotta sätter jag i linserna för att gå och handla? Vad tror jag ska hända?
 
Att det ska stå någon på vägen och säga "Grattis! Du är den 50:e personen med nyligen insatta linser som går här! Du har vunnit en guidad tur på Ullared!"
 
Eller att personen i kassan ska säga "Neej har du glasögon idag? Då får du bara med dig hälften av varorna hem, resten tar vi till vår personalfest!"
 
Att jag ska bli jagad av en fanatisk beundrare som jag had kunnat fly ifrån om jag inte hade haft glasögon som jag tappade i flykten.
 
Att folk ska säga "Men hur ser du ut egentligen? Vänd om och sätt in linserna istället!"
 
Ja det finns många saker som kan hända. Det kanske blir linser nästa gång med. 

Katt-tankar

Katten ligger bakom skärmen och stirrar på mig när jag skriver. En blick som säger ungefär "sitter du där nu igen din tragiska varelse? Är detta anledningen till att du lämnade mig ensam och övergiven i soffan? Skäms!"
 
Himla dryg katt det där.
 
Nejdå hon är snäll. Jag undrar hur det skulle vara om vi fungerade lite mer som katter. Eller ännu roligare vore det om bara vissa av oss gjorde det. Sätta sig ner framför någons fötter och gnälla när man får för lite uppmärksamhet till exempel. Det hade nog blivit succé. Dock inte för min egen näsa har jag en känsla av.
 
Däremot skulle jag gilla att ha en liknande effekt på omgivningen. Att så fort jag är ute på stan skulle folk peka och säga "nämen titta vilken söt!" 
 
"så fluffig!"
 
"åh titta vilka små tassar!"
 
"Man vill ju bara krama honom!"
 
 
Det hade jag uppskattat.
 
 
 
 
 

RSS 2.0