Inte vilket inlägg som halst!

Det är jättelätt att blogga när en katt sitter framför datorn och stirrar på en. Jag lovar. Men jag gör ett försök.
 
Jag har tänkt! Det gör jag ganska ofta, på ganska konstiga saker. Vissa värda att nämnas, andra inte. Som varför är folk så dåliga på att hålla sig stilla i tunnelbanan? Skulle katter se läskiga ut om de kunde skratta? Varför dricker så många kaffe, inlusive jag, när ingen gillar det första gången? Stora frågor.
 
Jag handlade en halsduk igår! Det var ett våghalsigt köp. Men det kändes bra för man vill ju halst inte bli sjuk så här års kan jag tycka. Halsan är viktig att tänka på! annars kan man halsa hem.
 
Nej nu går jag nog och lägger mig. 
 
 
 
 
 

Nyårslöften

Jag har gjort en liten låtlista på spotify med nostalgi-från-barndomen-låtar. Alltså raka motsatsen till vad jag lyssnar på och som folk förväntar sig att jag lyssnar på idag. Nästan så man sitter lite med skämskudden hemma. Det fattas bara att jag ställer mig framför spegeln med en toarulle som mikrofon och mimar i balettkläder eller något. Heh.
 
För att byta ämne helt, det är ju nytt år! Då har vi ju det här med nyårslöfte. Förutom att försöka förändra mitt negativa tankesätt jag har haft den senaste tiden samt kanske uppdatera bloggen oftare(ähum) så ska jag nog satsa på att bli en lika fantastisk människa. Det innebär att jag måste garantera detta.
 
*Fortsätta med min låga/bra/humor!
*Inte klippa av håret
*Fortsätta med att träna, annars kommer jag bara att bli en tragisk depp-pöl. Det vill ju ingen.
*Sluta tänka så mycket och bara vara konstig. det är ju då jag är som bäst!
 
Typ så.

RSS 2.0