Glädjeämnen

Jag är alltid lite för pigg för mitt eget bästa när jag kommer hem efter en teaterföreställning(som dessvärre snart har gjort sitt) så då hamnade jag här! När saker man tycker är roligt tar slut ska man ju försöka koncentrera sig på annat man gillar. annars blir man ledsen. Så jag tänkte fundera över saker som skulle höja humöret lite. 
 
*Katter. Alla borde bli glada av katter!
 
* Min morgonfrisyr kan vara ganska underhållande ibland också. Som om ett troll skulle få ett barn med en elstöt. Ja jag har ingen aning om hur det skulle gå till men troll finns ju inte ändå. Sluta vara så petiga!
 
* Ljudet av kaffebrygggaren gör mig lycklig! Tänk om man kunde ha det ljudet inspelat i mobilen och lyssna på när man åker till jobbet. Det vore ju helt normalt.
 
Det finns ju fler saker jag blir glad av men nu är jag trött så jag orkar inte tänka mer! Det kan bli överbelstning. God natt!
 

Lycka

Sitter här i mitt lilla lyckorus efter gårdagens premiär, känna sig lycklig är alltid trevligt. Lite som när man hittar den där hundralappen på gaten som på något mystiskt sätt var inrullad i en servett som låg inuti en hamburgeförpackning man normalt sett aldrig skulle ha tittat i. Lite den känslan!
 
Eller den lycka man känner när man snubblar på något och ramlar och slår i knät men sedan inser att man hade snubblat på den där dyrbara prydnaden man har letat efter och felaktigt anklagat sin bästa kompis för att ha stulit den. 
 
Lite den känslan!
 
Eller när man i panik letar igenom väskan efter mobilen för att att hitta den i fickan när man redan har hunnit bli så panikslagen att människor runt omkring har ringt 112.
 
Eller så kan det ju vara som när folk i publiken kommer fram och säger att man var rolig. Det är ju också en variant faktiskt!
 

Drakar

Sitter man hemma med halsfsluss kan man i alla fall försöka väcka liv i bloggen igen! Är det dåligt med liv i det ena kan man väcka liv i det andra typ. Hur man nu ska tolka det, glöm att jag sa något.
 
En bra sak med att vara sjuk är att man får äta glass. Det tycker i alla fall jag. Jag är även helt övertygad om att när man är sjuk så kan inget vara onyttigt. Kalorierna tas liksom upp av baskiluskerna! En dålig sak är att jag även om jag väldigt sällan blir sjuk så ska det alltid vara vid dåliga tillfällen. Det händer aldrig att jag skulle tvingas att slåss mot en drake i flera dagar om jag var frisk och råkar bli sjuk just då. Himla typiskt.
 
Jag är ju ganska känd för att slåss för övrigt. Speciellt mot drakar. Har ni sett Shrek? En sådan drake skulle jag nog ha varit om jag hade varit en!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0