Kluriga strumpor

Jag skulle ju kunna skriva en jäkla massa om att jag var på instruktörsutbildning för bodycombat i helgen. Eller så skriver man om att man inte vet mycket om sina strumpor. Jag tar det sista.
 
Jag kom alltså på idag att jag äger ett antal par stumpor, av samma modell alltså, som jag inte vet vilken sida som ska vara utåt. När är de ut och in och när är det korrekta? Kalla mig galen men det syns ju för sjutton inte. Det kom jag alltså på idag. Tänk hur många dagar jag antagligen har gått i ovisshet om att strumporna sitter helt fel! Det är en stor katastrof faktiskt.
 
Ännu värre tänk om någon hade sett det? Då hade jag ju blivit tvungen att säga upp mig, flytta till Nordpolen, äta massa fisk, se till att ingne hittar mig för all framtid så jag slipper skämmas.
 
Vad fisken har med det att göra har jag för övrigt ingen aning om men det lät bra. Eller nej, det gjorde det inte. Men det bara dök upp i mitt vackra huvud. Vackra men lite lätt konstiga uppenbarligen.
 
Så här kan vi med andra ord inte ha det, jag vänder strumporna rätt med en gång!
 
Vilket håll var det nu?

Töntigt

Det var allt ett tag sedan nu va? Jag skyller på att jag inte har haft någo internetuppkoppling. Det har jag inte nu heller så jag tar min smarta telefon till hjälp! Fantastiska grejer dessa telefoner! Hade jag varit lite mer teknisk hade jag ju gjort så här redan för några veckor sedan men vad sjutton. Nu är jag här!
 
Jag skulle kunna skriva glatt om all min viktnedgång, mitt gitarrspelande, teatern jag var med i eller allmänt hur aktiv jag är. Men jag föredrar att skriva att nu när jag kokar ris skulle man ta 2 1/4 dl vatten? Vad är det för mått? Det är ju jättetöntigt!
 
Jag ska införa det i andra grejer med :) Os-grenen två och en fjärdedels-steg! Det blir ju en riktig utmaning!
 
Eller filmen de två och en fjärdedels musketörerna!
 
Eller hitlåten två och en fjärdedels gringos!
 
Glöm för övrigt inte star wars-roboten C-21/4p0
 
Okej den kanske man måste vara lite nörd för att förstå. 
 
Men inte lika nördig som 2 1/4 dl vatten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0