Tänkt!

Jag har tänkt!
 
Återigen använder jag den öppningen, jag tycker att den är oslagbar. Det låter liksom som om jag är jätteintelligent. Särskilt när jag väljer att sätta oder "liksom" framför. Visst låter jag intelligent? Visst?
 
Så nu sitter ni där och undrar med stor nyfikenhet vad jag ska säga! Eller sitter och sitter, nu kan man ju lika gärna sitta på tunnelbanan, stå på händer eller bada bastu när man är ute på nätet. Helst alla samtidigt. Men måste ni läsa min blogg i bastun? det känns lite märkligt faktiskt. Även om min blogg är ett hett ämnet säga. 
 
Höhö.
 
Tanke var det ja. Jag hade ju tänkt. Eller hade jag det? Med tanke på vad som hittils har kommit fram i detta inlägg känns det inte riktigt så. Men ni sitter(står, flyger, badar bastu, whatever) och undrar vad som ska komma härnäst. Jag är väldigt tacksam över att ni tänker. Jag kan inte påstå att jag gör detsamma. 
 
Men nu tänkte jag ta och avrunda. Eller vänta. Jag TÄNKTE avrunda. Jag har tänkt! Är ni inte stolta? Jag är stolt. Eller så tänker jag vara stolt.
 
Nu tänkte jag igen!
 
Det här är stort, jag måste nog sluta medans min hjärna är i form. Stora planer kommer att smidas ikväll känner jag. Det tänker jag allt se till. TÄNKER se till. Ja jäklar. Det här inlägget kommer nog att gå till historien.
 
Det hade ni väl inte tänkt er?
 

Hets?

Jag har tänkt!
 
Höhö, älskar att inleda så, det ser så roligt ut. Eller så är min humor speciell. Men tänkt har jag faktiskt, vilket troligen kommer att resultera i ett seriöst inlägg igen.Snart blir jag känd som den här gravallvarliga personen jag inte vill ses som. 
 
-Den här Jalle förresten, hur är han?
-Världens mest seriösa människa!
 
Ungefär så.
 
Nej men som sagt, jag har tänkt. På den här träningshetsen som råder lite allmänt. Undrar om folk tycker att jag är en av alla påfrestande människor? Jag håller ju visserligen inte på och predikar för mycket om det men ändå. det känns lite som om folk tycker det är jobbigt så fort man nämner det, att man är en "sån". När jag faktiskt bara har hittat något jag tycker är väldigt skoj och intressant. Blir jag för odräglig en dag får ni väl säga till. 
 
 
Nu måste jag sluta och packa träningsväskan till i morgon..ähum.

Äldre dagar

Har precis laddat upp min bodycombat-komplettering, nu är det bara att vänta på avrättning..Betyget menar jag. Som kommer att bli en avrättning men ändå. Det här med att se sig på film, i alla fall i det sammanhanget, jag klarar bara inte av det.Vågade inte ens titta igenom dem utan skämskudden i högsta hugg. Men nu är det gjort och jag har en chans till på mig efteråt. Vill nog mest att det ska vara över så jag kan lägga instruktörs-drömmen på hyllan och gge allt på träning istället.
 
Annars slog mig tanken idag att jag är väldigt glad! I alla fall idag. Det finns flera detaljer i mitt liv som jag trivs väldigt bra med! Övriga detaljer tar vi och spolar ner i toaletten tycker jag. Tillsammans med min konstiga åldersnoja som kommer och går. Tiden går lite fort!
 
Men det går fort när man har roligt har jag hört. För jag är ju rolig! Den dag jag försvinner ska folk minnas mig som en rolig jävel.
 
Eventuellt en rolig jävel som blev vältränad och lycklig på äldre dagar!

Sparkar

Man har olika problem här i livet. Mitt största problem just nu är en jäkla spark jag inte kan få till som jag måste förbättra för att få godkänt att få skicka in en licensfilm till att få instruera bodycombat. Hur svår ska en liten spark vara att få till korrekt? Lite svårt att hitta ett ställe i lägenheten att öva på utan att någon ska få en anledning att ringa polisen. 
 
-Det står en galning i en lägenhet och sparkar hej vilt!
 
-Sparkar? På vem då?
 
-Ingen. Tror jag. Men det syns inte så bra. Dessutom är de fula!
 
-Fula? 
 
-Ja tekniken är ju helt fel! Plus att hans balans är jättedålig, det ser itne klokt ut. Vad tror att han sysslar med?
 
-Du har rätt, vi får nog åka och ta en titt på det där. Dålig teknik är inget som ni grannar ska behöva stå ut med!
 
 
 
Så om jag inte skriver ett nytt inlägg under något halvår så har jag nog åkt fast.

RSS 2.0