Rolig

Vid ett tillfälle när jag gick i högstadiet hade vi någon specialgrej när alla stod i en ring och en i taget fick gå fram till mitten och säga vad man hette samt vad man ville bli. Jag funderade på hur det skulle bli om jag skulle göra samma sak idag.
 
Jäkla troligt förresten. "Jalle vad vill du göra när du blir stor?" VA? Kallar du mig tjock?? Är jag det? va? va? Fyy vad elak du är! Buäääää!
 
Nej men allvarligt talat. det jag skulle vilja svara i det läget är faktiskt "jag vill bli rolig!" Lite så känns det. Jag avundas folk som kan det där med att vara rolig inför flera människor. Men jag kan i alla fall vara rolig i skrift! Eller hur? Jag är jätterolig.
 
Jätterolig. Ni kommer att skratta ihjäl er. 
 
Jag lovar.
 
Ha.
 
ha.
 
Jätterolig.

Inte midsommar

Jag tänker inte blogga om midsommar på midsommarafton! Det finns det fler som gör.Istället bloggar jag väl om midsommarafton omkring nyår bara för att vara jobbig. Det känns som min grej!
 
Men att jag vet vad jag iten ska blogga om innebär ju inte att jag automatiskt vet vad jag ska blogga om. 
 
Jag har insett att någonting som jag någon dag skulle vilja lyckas med är att få en hel grupp att skratta åt något jag säger. Jag har nog blivit skadad av alla komiker-klipp jag har sett den senaste tiden. Men det behöver ju inte vara en grupp på femtio pers. Det kan vara ett litet vackert sällskap på tre personer kanske? Dock inte så aktuellt nu när jag är lika positiv och glad som en spätta på sandstranden.
 
Jag skulle gärna skriva mer men har lite ont i örat och ska vila. Det är inte mängden i blogginläggen som räknas har jag hört. Fast jag hör ju inte lika bra. Så det kanske inte stämmer. 
 
Vad knasigt det blev!

Allvarliga stunden

Att skriva seriösa inlägg är lite emot min religion. Fråga inte vilken religion för då kommer jag bara svara något fånigt som Jallendomen eller något. Det vill jag ju skona er ifrån. Men jag undrar om det inte får bli ett seriöst inlägg ändå. Då menar jag inte inlägg som jag skulle stoppa under tröjan av oklar orsak utan det jag skriver. Om det skulle missuppfatttas liksom. 
 
Seriöst var det ja.
 
Jag mår verkligen inte bra nu, så var det skrivet. Men jag har ingen aning om varför, så var det skrivet också. Det är jäkligt irriterande när man så gärna vill vara den glada, roliga personen som får andra att må bra. Inte den nestämda personen som inte alls gillar sig själv trots att han vet att han borde. Utan att veta varför. Som till och med tar och söker hjälp för det. Så var det också skrivet. 
 
Så varför är jag så pass personlig och (j)allvarlig nu helt plötsligt? Himla bra fråga. Om jag gör ett seriöst inlägg någon gång ibland kanske ni respekterar mig något enormt och ger mig något prestigefyllt pris? Eller så ville jag skriva av mig lite. Eller så är jag bara en väldigt fin och ärlig människa
 
Men nästa inlägg ska nog bli åt det mer oseriösa hållet. Var så säkra!
.
 
 

Min grej

Jag skulle ju kunna skriva ett väldigt tragiskt inlägg om hur jag mår just nu men att skriva den sortens allvarliga och seriösa inlägg är ju inte riktigt min grej. Min grej istället är..kråkor!
 
Nej jag skojar bara, det råkade vara vad jag såg framför mig på en tidning. Fast en tecknad variant. Om det nu var en kråka. Kanske koltrast? Märks det att jag har stor koll på fåglar? Tänkte väl det. Vi går tillbaks.
 
Min grej istället är..ja. Jag kom inte på något så jag beslöt mig för att googla "min grej". Det här dök då uppt
 
Helt normalt! 

RSS 2.0