Strålande Torsdag

Jag känner mig riktigt glad! Har varit och ätit med Pappa, Danusia, Mattias och Josef efter jobbet. Det var mycket trevligt och dom verkar uppskatta bloggen jag har börjat med. Det är härligt att så många verkar bli glada av att läsa den!

Helt plötsligt känner jag att jag vill göra så mycket! Dels vill jag åka till Irland som jag tidigare skrivit, sen vill jag dra igång massa små projekt som jag väntar med att prata om. Inte bestämt mig än:)

Idag upptäckte jag att facebook har en fantastisk sida som heter dagens ordvits! "En katolsk gumma med träben kan man kalla protestant" Det är ju så att man sörjer över att man inte kom på sånt själv!

 

 

 

 

 


Bloggvärlden

I morse innan jag åkte till jobbet snubblade jag förbi någon sida där sveriges mest kända bloggerskor tipsade om hur man gör en intressant blogg. Jag har absolut ingenting emot vare sig de här tjejernas bloggar eller personer(svårt visserligen när jag inte känner dom heller..) Men det är fascinerande vilka olika världar man lever i. Jag minns inte alla tips men jag tar det jag minns:

1. Uppdatera bloggen ofta, gärna 10 gånger om dagen. 10 gånger?? Per dag?? Jag har ett jobb att sköta så det blir dels väldigt svårt tidsmässigt. Dessutom hur mycket intressant kan det hända under en dag i mitt liv som gör att 10 blogginlägg om dagen skulle bli intressanta?

 

2. Undvik att blogga om familjen. Attans! Jag som nämnde Josef på hans födelsedag. Förlåt Josef!

 

Med det här kan jag konstatera att jag aldrig kommer bli Sveriges största bloggare. Blog awards får klara sig utan mig. Jag är mycket beviken.

 

 

 

 


Shopping!

Jag är på strålande humör och har just kommit hem från att ha shoppat lite! Det slog mig nu att jag börjar närma mig dom där kända bloggtjejerna nu när jag skriver att jag har shoppat. Det fattas bara att jag börjar blogga om mode också...Vilket säkert är jättetroligt att jag skulle börja göra. Men här är vad som köptes:

En ny stekpanna! Jättemanlig.

 

Hårsnoddar. också jättemanligt.

 

Ett spel! Lite mer manligt.

 

Nu känns det verkligen som att både mitt liv och min lägenhet är fulländade!


Knasdag

Det här inlägget kommer bli lite miffo...Normalt sett har jag skrivit lite av det jag har i huvudet bara. Det kommer jag garanterat vägra att göra nu eftersom jag inte är så förtjust i tanken om att skriva snyftinlägg om hur man inte mår bra så jag provar något annat:

 

Min kära lillebror Josef fyller 16 idag! När jag grattade honom frågade han om det inte förtjänade ett inlägg i bloggen och som den underbara storebror jag är så är det klart att han får det! Jag känner mig väldigt gammal faktiskt. Det är härligt att man får åldersnoja av att någon annan fyller år tycker jag. Tack så hemskt mycket Josef!;)

 

Igår fick jag något konstigt infall och kände att jag vill åka till Irland! Ja älskar Irländsk musik och har aldrig varit där(rätt få länder jag faktiskt har varit i...) Det låter ju som en kanonbra grej till nästa semester! Men åka själv är ju bara att stryka direkt. Personer som kan tänka sig att följa med är välkomna att höra av sig men jag betalar inte era flybiljetter! Undrar hur många som känner sig lockade av det där erbjudandet. En? hörde jag två? Första, andra, tredje, såld till damen i blå pälsmössa! Nej jag har ingen aning om vad jag skriver eller varför jag skriver det..för er som inte vet att min humor kan gå lite hur som helst så vet ni det nu och ni som redan vet det får väl skaka på huvudet och sucka.

 

Nu tänker jag lämna er och vila någon timme. Eller inte vila och göra något annat som känns hemskt nödvändigt för stunden. Tack och hej!


Ett inlägg i alla fall!

Jag tänkte att jag inte skulle skriva något idag. Dels för att jag inte har så mycket vettigt att säga och dels för att man inte ska bli någon blogg nörd som skriver hela tiden. Men så gör jag det i alla fall! Jag kan se framför mig hur alla mina läsare jublar! Alla fem ! Eller tre...Eller hur många ni nu är;)

 

När jag var och handlade idag och stod i kassan hängde det en reklamskylt i taket:

 

"Bosses nya skiva finns här!"

 

WOW! Som jag har väntat..EN NY SKIVA MED BOSSE! Okej att jag kanske inte hänger med sådär jättebra men lite koll på musik som släpps har jag ändå. Men vem sjutton är Bosse?? Bara den meningen lät ju så rolig! Jag hade gärnat lagt upp en bild på reklamskylten men att ta fram telefonen för att fota mitt  i kassakön kändes sådär.. Så jag skonade Bosse.

 

Lägger upp en bild på Kali som har ett favoritställe där hon knappt får plats!

Varför göra det enkelt för sig när man kan ligga där man knappt får plats?

 

 

 


Nördkväll!

Jag har precis kommit hem från att ha varit hos max och spelat tvspel med honom Sara och Anneli. Kanske inte vad dom flesta skulle tycka är det ultimata lördagsnöjet men i Jalles värld är det svårslaget! Passar på att blogga lite om det medans jag väntar på att kaffet ska bli klart.

 

Kaffe tolv på natten? säger ni. Javisst säger jag! Jag har någon konstig grej för att sätta på kaffe när jag kommer hem sent en helgdag. Fråga inte varför...Jalle är helt enkelt inte som dom andra barnen!;)

 

Vill ni veta hur spelandet gick? Jag sög! Bilspel är nog inte min grej, men att vara usel var uppenbarligen ganska underhållande för dom andra så det bjuder jag på! Skratta inte med mig, skratta åt mig;)

 

Max bjöd på öl!

Max bjöd på öl!

 

 

och här är spelet jag var så fantastiskt duktig på, ähum...

 


Ångra namn?

Jag läste just i aftonbladet att en av fem brittiska föräldrar ångrar sina barns namn! Det gällde nog inte mina kära föräldrar, men kom att tänka på att jag inte var så förtjust i mitt namn när jag var liten..Men nu har jag ingenting emot det!:) Men kan ha svårt när folk säger "Jarl"..

 

Apropå det kom jag att tänka på när jag var och röstade på valdagen, när dom läser upp ens namn.."Jarl Moberg! Oj det var svårt att säga!" sa hon till mig. Hon var säkert bara avundsjuk för att hon inte fick heta Jarl!

 

I brist på annat lägger jag upp en bild på dagens middag! Det ser lagom aptitligt ut på bilden, tänk att somliga vänner(inte alls sara..) kan gå och längta efter det här när dom inte är i Stockholm;)

 


Jag har en blogg!

Jag trodde aldrig det här skulle hända, har varit väääldigt negativt instäld till att blogga. Inte för att jag itne gillar bloggande i sig, men jag kände att mitt underbara liv inte är så varierat. Men jag gör ett försök ändå!

 

En annan anledning till varför jag har varit skeptisk är att man faktiskt beter sig lite olika beroende på vilka man umgås med, så hur skriver man då i en blogg? Men jag kör på helt enkelt eftersom ni älskar mig i alla fall!

 

Idag har jag köpt en taklampa! Ni ska tom få se en bild om jag gjort allt rätt. Med tanke på min tekniska begåvning är det ett under att jag både satt upp en lampa och startat en blogg på en och samma dag...;)

 

För tillfället får det räcka så här, jag ville bara få igång hela grejen. Kommentera om ni tycker att det här är en bra idé, i annat fall kan ni kommentera ändå!;)

 

Fiin va?:)

 


RSS 2.0