Sjuk

Jag dricker te. Det finns inte många anledningar för mig att göra det. Antingen så är jag förkyld, eller så sitter jag med ett sällskap som jag inte går bra ihop med men som jag kämpar för att gå bra ihop med och som kräver att jag dricker te med dem för att få ingå i deras exklusiva vänkrets.
 
Eller så är jag förkyld.
 
Jag avskyr att vara krasslig, en stor mening med mitt liv försvinner då och jag får ta det lugnt istället. Då kan jag ägna mig åt saker som andra uppskattar iställer, som min blogg till exempel! När jag skriver ordet blogg kom jag att tänka på "glogg" vilket i sin tur leder till ordet glögg som jag inte dricker nu. bara så att ni har koll på det.
 
En till sak jag uppskattar med att vara sjuk är att jag kan ha fula kläder. Det har jag visserligen alltid när jag är hemma men av någon anledning känns det mer okej när jag är sjuk, lite mer godkänt. Precis som att det är lite mer godkänt att inte städa. 
 
När jag tänker efter så är det nog inte så dumt att vara sjuk ändå!

Surt inlägg

Jag har kommit på snilleblixten att flytta laptopen från datorordet till vardagsrumsbordet! Det bästa jag har gjort, nu kan jag göra allt samtidigt! Även när jag gör allt samtidigt kan jag passa på att blogga samtidigt. Då blir inte bloggen lidande något mer och jag kan samtidigt göra vettiga saker! Eller fundera på vart alla åren har tagit vägen. Eller som nu när jag har klippt mig, vart alla håren tagit vägen. Höhö.
 
Har lagat en tand idag. Innan såg den ut som om det log mot en fast upp och ner. Alltså om jag log så såg det ut som om tanden log också. Fast upp och ner. Så valet var väl att börja bli en sur människa eller laga tanden. Men jag hade nog inte varit sur ändå, bara haft en mindre attraktiv tand.
 
Det hade ju varit surt.

RSS 2.0