Vits?

Snart är det valborg! Det är ju trevligt. Vilken borg ska ni välja?
 
Nej jag vet, jättedålig. Det är lite det som är grejen med mig, skulle mina ordvitsar bli bra faller ju hela min charm. Tänk om jag skulle släppa en bok med mina sämsta ordvitsar samlade. Det vore något! Undrar vilka människor som skulle uppskattas att nämnas när man tackar folk på sista sidan?
 
"Jag vill tacka min bästa vän som hjälpte mig att få ut alla mina sämsta vitsar till allmänheten". 
 
Jag tror nog att jag skulle ge boken titeln "Det är ingen vits med den här boken."
 
Höhö.
 
 

Kvarg

Idag kom jag att tänka på att Kvarg är ett roligt ord! Man kan göra mycket med det faktiskt. I alla fall om man heter Jalle. 
 
"Stora stygga kvargen" till exempel. Låter inte det som världens läskigaste saga? Jag skulle bli livrädd om kvargen kom och försökte blåsa ner huset! Men han får det ju svårt på slutet. Men det är ju inget att vara kvarg över! Men som han försöker! Till Kvarge pris!
 
Ja jag vet, medveten felstavning där. Det hör till humorn.
 
Däremot kan ju "Kvarga kocken" få en helt ny innebörd. Två betydelser i en! Att ingen har tänkt på det förut.
 
Märkligt.
 
 
 
 

Jalli-världen

Jag hade jättebra idéer till blogginlägg tidigare! Men de idéerna verkar ha åkt hem och hälsat på sin  mormor i Nordpolen så nu har jag ingenting i skallen. Visserligen brukar mina bra idéer bestå av idiotiska saker som att skriva om vad jag tror en krokodil tänker på under midsommar eller något annat lika vettigt. Men det är ju därför ni älskar mig.
 
Krokodil heter cocodrilo på spanska. Bara en sådan sak. Det är ju fantastiskt roligt i min värld. Tur att det bor ganska få i den världen. En Jalli-värld skulle annars vara ganska intressant. Alla skulle gå omkring och dra halvdåliga skämt. Alla skulle tycka att skämten var roliga också!
 
Alla skulle ha fantastiska bloggar!
 
Å andra sidan skulle det vara konstigt att umgås med någon som var exakt som man själv. Så ingen skulle nog ha kompisar.
 
Stackars alla Jallisarna!
 

Blogga lite

Det regnar lite. Jag är ledig lite. Jag tvättar lite.Bloggar lite. Lite dåligt är det att jag inte bloggar lika ofta. Jag ska nog skärpa mig lite. Annars kanke läsarna blir lit arga. 
 
Lite intressant hur man plötsligt kan bli helt tom i huvudet när man bloggar, jag har inte ens en liten idé kvar i huvudet. Förut hade jag i alla fall en liten aning om vad jag skulle skriva om. Lite konstigt är det allt.
 
En smurf är två äpplen hög lärde jag mig som liten. Det är ganska lite. Men samtidigt lite konstigt att jag minns en sådan sak. Men det stör mig ganska lite faktiskt.
 
Men nu måste jag ner till tvättstugan litegrann. Kanske in till stan lite. Ikväll träna lite. Jag får tänka på att jag måste äta lite också.
 
Som ni förstod var lite dagens ord. Förstod ni inte det tänkte ni för lite. Det är lite dumt.
 
Jag bloggar lite till en annan dag!
 
 
 
 
 
 

Mode-Jalli

Det här med inne och utelistor är ju populärt. Så jag tänkte göra en egen så ni vet vad som är inne och ute i Jallis universum. För det vill ju alla veta. 
 
INNE:
 
Att sno andra idéer efersom man helt saknar egna. Till exempel till blogginlägg.
 
Blogga om hur dålig fantasi man har.
 
Att ha den i särklass roligaste bloggen
 
Att vara blygsam.
 
Att glömma sätta punkt efter en mening ibland och strunta i att rätta till det.
 
Att bli sjuk vid olämpliga tillfällen.
 
Att inte gnälla om det men att ha det som bortförklaring till att äta glass.
 
UTE:
 
Att ha glasögon som ständigt sätter sig för långt ner så man ser ut som en bibliotikareie. Men som gör att man får ett fult sår när man sätter dem rätt.
 
Att ha idéer till bloggen.
 
Att sätta punkt
 
Att skriva att sätta punkt är ute fast man är pedant och bara vill gå tillbaks och sätta pukt där i alla fall.
 
Fortfarande tänka på att man inte har någon punkt efter punkt.
 
 
 
 

Bloggnamn

Jag känner att jag måste bidra med ett blogginlägg så här efter ledighetstider. Eller efter ledighetstider. När alla är ledsna, bittra, gnälliga och tan hopp då kommer Jalli som ett brev på posten!
 
Eller som en text på bloggen.Det är lite min grej.
 
Tänk om jag skulle ha startat en egen bloggsida! Så som alla riktiga bloggare gör. Nej jag vet att jag är lika teknisk som en rostad banan men ändå. Jag undrar vad den skulle heta då? Då kanske man skulle ha något häftigare än bara "jalli". Beror på vilken typ av blogg det skulle vara. Skulle den vara lika seriös som den är nu skulle den kunna heta "Jallirallira" bara för att. Det tycker jag är roligt.
 
Eller kanske en politisk blogg? Bilda "Jalliansen". Höhö.
 
Nej jag slutar nog här.

RSS 2.0