Torrt inlägg

Det börjar bli kallt. Mina skor känns lite kalla, trots att de är nya. Jag som trodde att det var varma och så kommer jag bli en typisk stockholmare som köper varmare skor alldeles för sent. Himla pinsamt. Nu skäms ni allt över mig va? Ni trodde att jag var ordentlig och så kommer det här bakslaget. Lite som att beställa en hamburgare och få en chokladask. Få något väldigt sött när man egentligen har förväntat sig något storslaget. Bra liknelse, jag tror det är så när folk blir presenterade för mig för första gången. 
 
-Jag trodde att han skulle vara större med en massa fett. Inte så här söt!
 
Som sagt, säkert så folk uppfattar mig första gången.
 
Torra läppar har jag också. Precis som min humor. Undrar vilken som har sämst effekt när man ska imponera på väl valda personer? Heh.
 
Bäst att sluta innan humorn blir ännu sämre.
 
 
 
 
 
 
 

Efterklok

Idag fick jag vara hjälte. Jag var på väg för att duktigt slänga skräp när killarna som spelade fotboll råkade sparka bollen över staketet. Självklart tog jag ju upp den och slängde tillbaka den lite stiligt med bara en hand förstås. Menman hade ju kunnat göra många andra saker!
 
Hålla upp den och räcka ut tungan och säga "ni kan inte ta den!" Efter att ha dragit in tungan igen förstås, blir lite fånigt annars. Till skillnad från hur moget det är att göra så när man är 33 år annars liksom.
 
Försöka visa mig duktig med bollen och troligen råka sparka den på en bil som börjar jaga mig och så hamnar jag i fängelse. Jäkla ungar.
 
Rukka ut den i gatan så att en bil kör över den. Bara för att jävlas liksom.
 
Sparka den så hårt och högt jag kan åt andra hållet.
 
Ja jäklar. Det är lätt att vara efterklok!

Hur många kramar finns det i Jalli?

Det känns som om jag kommer att omvärdera hela livet så här efter en operation, hur liten den än må vara. Vilken tacksamhet jag ska känna till allt och alla och att allt har blivit normalt. Inte för att folk brukar uppskatta överdrivet positiva människor men ändå. Jag kan se det framför mig:
 
-Hur är läget?
-Underbart! Kom hit får jag ge dig en kram! Är inte hla omgivningen extra vacker just idag? Nämen har du blå ögon? Det har jag inte tänkt på förut! Det måste du få en kram för! Inte det?
 
 
-Hej det är från polisen, någon verkar ha tömt hela ditt konto.
-Nej är det sant? Vem då? Det var säkert för att skänka mina pengar till någon som verkligen behöver dem,, är det inte underbart? Tack för detta fina besked, du borde få en kram!
 
 
-Jalle jag hatar dig!
- Kolla på alla vackre fåglar, flyger de inte lite extra graciöst just idag? Du hatar mig säkert av en vacker anledning, vill du ha en kram?
 
-Jalle jag hörde att du hade opererat dig, känns det bra?
-Ja men folk pratar helt plötsligt inte med mig längre, jag vet inte varför? 
 
Men du, kom hit så får du en kram!
 

RSS 2.0