Fint erbjudande

Ibland pratar båda Jallarna med varandra. För det finns alltid två Jallar som diskuterar med varandra och det kan bli hetska diskussioner. Den ena Jallen försöker att tänka logiskt och den andra Jallen går efter helt andra saker. De har särskilt jobbiska diskussioner just nu men ibland dyker det även upp lite lättar knasiga grejer. Som igår. 
 
-Åh titta vi har fått ett mail med en rabattkod för att vi är en bra kund. Nu kan vi köpa lite fler snygga träningskläder!
 
-Du har ju femtioelva plagg redan som de flesta människor helst inte vill se dig i ändå, skärp dig!
 
-Nej men tyst! Kolla nu vilka coola mönster och vilka fina färger! Vi får ju rabatt hörru. Rabatt för att vi är så snälla! Utnyttjat vi inte den är vi ju otacksamma och elaka. 
 
-Alltså vi skulle ju kunna strunta i att tvätta under en månad och du skulle fortfarande ha par kvar att använda. Nej Jalle. Nej.
 
-Men de här färgerna har du ju inte än! Tänk vad mycket du kan stå och titta på dig själv i spegeln då med ännu coolare färger!
 
-Det är ju sant, fan ta dig. 
 
Ni kan ju gissa om Jallarna nappade på erbjudandet.

Positivt inlägg

Jag har fått i uppgift att säga 3 positiva saker om mig själv varje morgon och kväll. Det gick kanon den första veckan eller så men nu är det totalstopp i huvudet.Inte för att jag inte skulle tycka att det finns positiva saker utan för att det känns som om jag har sagt de jag kommer på. Personen i spegeln stirrar på mig. Han ser bekant ut tycker jag.
 
-Nu är du mållös va? Är din fantsi slut nu? Du vet den fantasin som gör att du tänker på flygande grisar på nätterna
!
 
Nej jag skojar bara jag tänker inte på flygande grisar. Det vore ju knasigt. Möjligen tänker jag på en talande regnbågsfärgad spätta ibland. Nej jag skojar igen. Jag är ju allt en underhållande prick. Vad håller jag undan frågar ni då. Ämnet uppenbarligen, tillbaka till det!
 
Min sepegelbild tittar alltså på mig. Det är tyst en liten stund. Han stirrar på mitt huvud som ryker av ansträngning. 
 
-Klä på dig för sjutton eller gå och lägg dig! 

RSS 2.0