3D

Det är mycket 3D nu. Massa bio filmer går att se i 3D så jag tänkte att varför inte utveckla det ytterligare ett steg? 3D blogg! Om ni tittar på glasögonen på bilden så borde det ju ge samma effekt som att jag själv har de på mig! Typ. Jättelogiskt. Eller så är det bara en dålig bortförklaring för att få lägga ut en ful bild. Nej fin menar jag.

 

 

Jag känner att jag verkligen kommer till min fula rätt i de här glasögonen faktiskt. Nej fulla rätt menar jag.


Nytänkande i restaurangbranchen

För någon dag sedan handlade jag en jordgubbsöl! Bara för sakens skull. Den var säkert ensam och lite utfryst av de mer vanliga ölsorterna så därför får den bo i mitt kylskåp och bli utfryst bland de andra ölsorterna där istället. Ser ni det roliga? Utfryst i kylskåpet! Det går ju inte, det måste vara i frysen! Höhöhö..hö.hö. Nej.

 

Förlåt.

 

Tillbaka till ämnet jordbuggsöl, det får mig att fundera på hur det kommer sig att man får för sig att tillverka en kombination som verkligen inte låter lockande från första början. Jag funderar på att starta en restaurang med samma koncept.

 

Vad sägs om lakritsmarinerad kycklingfilé?

 

Havregrynsgrötspizza?

 

Pastasallad med blåbärsdresing?

 

Jag tror att det här blir en hit. Välkommen inom en snar framtid!

 

 


En dag på stan

Det finns dagar när Jalli går på stan som en vanlig man. Idag var en sådan dag! Det var spännande på alla sätt och vis. Det började redan med att jag trodde att bussen gick tidigare än den gjorde så jag gick till nästa station för att fördriva tiden. Det kändes jättekonstigt, på den busshållplatsen ska ju inte jag stå! Det kändes lite som att ha hamnat på fel fest eller något. För det är en jäkla fest att vänta på bussen kan jag tala om! Tänk på det när ni väntar på bussen nästa gång, vem behöver krogen?

 

Nej nu svamlar jag lite mycket. Nåväl, när jag gick omkring på stan passerade jag en skylt:

 

"Bröd med korv"

 

Fantastiskt! Man får en korv till brödet! Himla generöst måste jag säga. Där ska jag alltid handla bröd! Men nu måste jag sluta och dricka mitt kaffe med en kopp runtom.


Kaffe gör er glada!

Nu ska jag blogga! Har känt mig lite grinig de senaste dagarna så det är lika bra att jag inte har skrivit. Ni kanske skulle ha känt er rädda och hotade då? Få saker är så läskiga som en Jalle på fel humör! Men nu jävlar! Det känns så pass bra att jag steker falukorv nu!

 

"Vad har steka falukorv med att inte vara grinig att göra?" undrar ni då. Ingenting förstås men jag måste ju äta. Ibland är ni verkligen korkade faktiskt. Jag blir så himla trött på er hur ni ska hålla på och nu j...nej! Jag var ju glad. Så var det.

 

När jag strax kommer att göra kaffe kommer jag nog känna en ännu större glädje än falukorvs glädjen. Hur det nu är möjligt? Hela jag kanske kommer att förändras? Hela himlen kommer plötsligt vara ett gigantiskt Jalle ansikte som ler ner mot hela befolkningen. "Drick kaffe, kaffe gör er glada!" ska jag säga och sedan börjar det regna ner kaffe så alla andra blir lika lyckliga som jag. En fin tanke.

 

Men jag kan ändå inte låta bli att fundera över vilket jätteuvud det blir om det ska täcka hela himlen. Det kommer att se hemskt ut. Jag har visserligen fått höra att jag har stora ögon men jag vill itne ens tänka på hur de skulle se ut i det läget. Nästan så att jag vill hoppa över kaffet men det går ju inte.

 

Drick kaffe, kaffe gör er glada!


Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Idag när jag skulle vara en duktig människa och träna gick jag och tog en hamburgare på vägen så jag skulle ha fått i mig någon mat. Hur nyttigt det är kan ju diskuteras, men det diskuterar vi inte.

 

Nej det diskuterar vi inte sa jag!

 

Nåväl jag beställde min hamburgare. Självklart frågade hon om jag vill ha en meny men jag sade nej. Ja det gjorde jag faktiskt! Så långt gic allt planerat innan hon ställde en fråga som jag inte alls hade väntat mig.

 

-Vill ni ha vatten till?

-Ja!

 

Jag frågade inte ens om vatten själv! Utan fick bara frågan. Jag blev så lycklig! Hela stället trodde säkert att jag var super hälsosam! För då skulle jag verkligen ha gått och tagit en hamburgare. Men i alla fall, jag kommer att leva länge på det här. Nästan så att jag känner mig religiös.

 

Vatten är källan till allt liv!


Schlager!

Jag har inte bloggat på evigheter! Katastrof. Så varför inte klämma in lite bloggskrivande i laga-mat-ta-ut-linserna-tvätta-glasögonen minuterna? Det känns lite katastrof det med men katastrof är bra! Det kommer det alltid något positivt ut intalar jag mig.

 

Ikväll är det schlager! Är ni laddade? Jag har fått höra att jag inte ser ut som någon som borde gilla att titta på det. Jag undrar varför? Möjliga anledningar:

 

1. Jag ser så farlig ut och farliga människor avskyr sånt! Sa jag att jag ser farlig ut? Ni trodde inte på den va? Nej inte jag heller.

 

2. Jag är för snygg för att kolla på schlager! Okej stryk den. Jag sa det inte ens.

 

3. Jag har skägg. Skäggiga mä..nej stryk den med.

 

4. Jag är en vilsen människa som tittar för att alla andra gör det så jag kan känna mig lite bättre! Ingne kommentar.

 

Jag måste fundera lite på vilken av punkterna som passar mig bäst. Jag tror att jag tar och tittar på lite schlager medans jag tänker.


RSS 2.0