Glädje

När man går vänta 20 minuter på tunnelbanan tänkte jag att jag kunde utnyttja detta fina tillfälle till att blogga! Jag ska ju ändå försöka hålla liv i den eftersom att den har blivit försummad den senaste tiden. Lite som en guldfisk vars ägare är bortrest och har lämnat uppgiften med matning till sin granne som pratade i sömnen när han tackade ja till uppgiften. Typ. 

Jag fick höra en utav mitt livs bästa förĺåtelser idag förresten. "Blir du gladare om jag säger att du har en snygg stjärt?" 

Svårt att argumentera emot där! 


Så glad blev jag! 👸


Att blogga eller inte blogga, det är frågan!

Jag funderar flera gånger i veckan på om jag borde lägga ner bloggen. Jag skriver ju aldrig, saker jag troligen skulle vilja skriva om idag är ju ganska långt ifrån det jag hittils har använt bloggen till och det är ändå inte då många som läser den. 

Men som det gamla ordspråket lyder: "Man kan alltid ändra riktning och hoppas att folk tycker om det!" Nej jag skojar, det finns ju inget sådant ordspråk. Men jag skulle ju faktiskt kunna ta upp alla tankar om nutidens jag och funderingarna kring det. 

Som tex om det är värt att våga vara som jag om det kan innebära risker? Eller tankar kring fina kläder? Eller funderingar som "är min rumpa lika snygg som jag inbillar mig?" 

Jag skonar er ifrån det sista. Men lite åsikter om ifall bloggen är nödvändig är välkomna. Nästan lika välkomna som en kram en kall vinterdag när ena skosnören har gått av. 


Vill ni läsa mer om denna filur? 

RSS 2.0