Saga

Det finns dagar när jag verkligen är på fel humör för att skriva inlägg. Eftersom jag vill att de ska vara roliga. Så nu när det ligger till så löser jag det inte genom att skriva griniga inlägg. Utan att istället bara skriva..strunt!
 
Det var en gång en myrslok som hetter grungel. Varför han hette så visste han inte men han anade att det berodde på en idiot till författare. Vad grungel hele inte visste var varför han var just en myrslok men gissade att det var utav samma anledning.
 
En dag var grungel ute och letade polkagrisar(ständigt denna författare). Till slut hittade han några grisar som dansade(förlåt...). 
 
-Vad heter ni? frågade Grungel.
 
-Sluta, Blogga och Strunt grisarna.
 
-Okej sade Grungel.
 
Slut.
 
 
 
 

Slagborr

Jag fick ett nyhetsbrev idag. Eller nyhetsmail snarare:
"Hej Jarl"
 
Bara där är det ju galet. Vem tilltalar mig Jarl nuförtiden? Försök inte komma och låtsas att ni är min bästa vän lilla smörmail. 
 
"AEG batteridriven slagborr 999:-"
 
Höhö det är ju ännu mer humor. Vad ska jag med den till? Det här är alternativen jag kan komma på som skulle kunna hända om man ger mig en sådan:
 
1. Jag blir rädd, skriker och tappar den i golvet.
 
2. Tror att ordet "slag" betyder att den ska användas som hammare.
 
3.Försöker se ut som om jag behärskar den konstiga apparaten. Samt vet precis vad jag ska göra med den.
Lägg märke till ordet "försöker".
 
Så snälla, inga slagborrar i julklapp för min del.
 
Jag kan höra er bevikelse ända härifrån!

Lyx

Jag surfade runt lite för att leta inspiration till detta inlägg eftersom min förmåga att tänka själv är begränsad så här på förmiddagen. Kvällen med för den delen. Då började jag fundera över hur det skulle bli om jag använde mig av samma typer av inlägg som annonseras på vissa sidor. 
 
Så får du Jallis lyxiga look i sommar!
 
Vore inte det en bra grej? Jag har en känsla av att jag skulle få 10.000 läsare direkt. Vem vill inte ha Jallis lyxiga look? Frågan är hur jag ska få till det, det är själva ordet lyxig som ställer till problemet. Jag gogglade lyxigt och en relaterad sökning var lyxigt potatismos. Det vore ju något för Jallis lyxiga look! Jag har inte kommit på än hur det ska användas. Jag återkommer om jag inte kommer på något vettigare att skriva om.
 
Men det känns väl knappast troligt?
 
 

RSS 2.0