Envist inlägg!

Jag funderade på att göra ett seriöst inlägg. "Buu ett seriöst inlägg?! Varför Jalle, nu när du skriver så roligt och förträffligt?" säger ni då. Men då tänker jag att för att kunna vara rolig och förträfflig måste jag ibland vara serilss så att när ni är besvikna över allt allvarligt så dyker jag plötsligt upp med ett knasigt inlägg igen och ni blir lika lyckliga som en katt som har fått en räkmacka! Så då gör jag så,
 
Jag funderar. lite över min envisa sida. Den har visserligen ofta varit ganska bra. Den gav mig körkort trots att jag misslyckades flera gånger men eftersom jag aldrig gav mig så lyckades jag att ta skiten till slut till exempel. I nuläget sliter jag med en komplettering till en intruktörsutbildning i bodycombat som jag aldrig lägger av med trots att jag har gått om utbildningen några gånger. Jag undrar ganska ofta varför. 
 
För det första: Jag gör det helt av eget intresse och har inen anläggning bakom mig vilket gör det till en väldigt krånglig procedur att kunna filma min licensfilm. Om det ens går. Lyckas jag så vet jag ju inte ens var jag skulle kunna hålla klasser och sådant.
 
För det andra: Jag har misslyckats en antal gånger förut. Varför skulle jag göra det nu? Varför håller jag ens på?
 
Men sedan radar jag upp skälen:
 
För det första: Att vid sidan av syssla med något som kan vara till hjälp för andra kommer jag alltid att vilja göra.
 
För det andra: Jag känner något för just den klassen som inte går att förklara. Jag pratade en gång med en intruktör att de passen fick mig att uppleva någon form av extas som inte går att förklara för andra. Den känslan vill man ju väldigt gärna dela med sig av till andra!
 
För det tredje: Att ha det här projektet i huvudet gör mig lycklig i en period som är lite si och så. Varför strunta i något som gör en lycklig?
 
Ja jävlar, jag fortsätter väl ändå. Jag kanske lyckas när jag fyller 51?

Roligt, manlighet och tankar!

Ibland får jag funderingen om det är en vits med bloggen. Jag startade den i en period när jag inte gjorde så mycket saker. Nu gör jag jättemycket saker. Ni tycker säkert att det är konstigt att ha en blogg som jag skriver så sällan i för jag borde skriva mer eftersom jag är så rolig och det är slöseri med talang att inte skriva för att inte tala om hur lång den här meningen blir vilket också faktiskt kan vara slöser med tid som ni säkert också tycker tjolahopp!
 
Det finns också tillfällen där jag tvekar angående detaljen att jag skulle vara rolig. Bäst att göra en lista på vad som är roligt med mig.
 
1. Jag har händer lika stora som en femkrona. Känns det som i alla fall, de stannade nog i växten eftersom jag är för tidigt född. Jättebra när man spelar gitarr.
 
2. Jag har en fantastisk humor och en väldigt ödmjuk inställning till den.
 
3. Jag är mer lättskrämd än vad som är normalt. Om man låtsas kasta något mot mig vänder jag mig bort och viftar med armarna. Otroligt manligt.
 
4. Apropå manlig ger jag ifrån mig världens mest omanliga läte om man smyger upp och kittlar mig i sidorna. Det är ganska underhållande, i alla fall för personen ifråga.
 
5. Jag har världen sämsta korttidsminne. Jag tänker att jag ska in i ett rum för att göra något och när jag går in dit har jag glömt vad jag skulle göra. för att inte tala om mitt dåliga minne för namn. Eller ansikten.
 
Det var några roliga saker med mig. Jag orkar itne skriva fler nu eftersom jag är ganska tråkig för tillfället. Trots att jag brukar vara rolig! Men kan vara tråkig. Men ändå rolig. Speciellt när jag är tråkig.

RSS 2.0