Familjeutökning

 

Här är mitt senaste tillskott i familjen. Men ändå inte. Helt ny men ändå gammal. Jag hade en exakt likadan innan men den här är ny, ren och fin. Tänk om man kunde uppdatera sig själv på samma sätt? Vad praktiskt det hade varit. Beställa en ny, ren och fin Jalle när jag känner trött och sliten. Perfekt när man har varit ute och druckit vuxendricka kvällen innan till exempel.

 

Vilken affärsidé!

 

Som alla andra familjemedlemmar måste han ju ha ett namn! Boris låter bra! Bryggaren Boris!

 

Välkommen i familjen Boris! Vi kommer förhoppningsvis att få ett långt och lyckligt liv ihop.


Ägg och hår i en salig blandning. Fast inte tillsammans.

Dags att blogga kände jag! Den eviga frågan om vad. Jag har ägg i kylskåpet! Jag har ingen aning om varför jag skrev det men så är det i alla fall. De går ut i morgon. Ägg är en produkt som jag ofta känner att jag måste köpa för att ha hemma men det är sällan jag gör av med alla 6 äggen innan de går ut. Så jag googlade på "Vad kan man göra med ägg?"

 

Det första svaret var något diskussionsforum med någon som inte vet vad hon ska göra av alla sina ägg. Troligen någon som får fram ägg på annat sätt i att handla i affären.

 

Däremot var det 5:e förslaget lite knasigt. "Huvudlöss"

 

Jag känner redan nu att det här blogginlägget inte kommer gå till historien som mitt bästa, men jag fortsätter ändå:

 

Huvudlöss alltså. Det tänker jag verkligen inte blogga om över huvud taget. Höhö. Har ni tänkt på att ordet huvud används i många sammanhang? På huvudet sitter det hår. Ibland i alla fall. På mitt sitter det en jäkla massa hår vilket kan uppröra vissa. Tänk att mitt vackra hår kan röra upp så mycket känslor. Det betyder ju att jag ger folk åsikter eller kanske folk något att prata om. Då kanske de blir kompisar!

 

Mitt hår kanske kan söka jobb som festixare! Eller en sådan som ser till att folk träffas och blir kära i varandra. Jag har glömt vad det heter. Det måste bero på håret.

 

Inte på ägget i alla fall.


Det burgar gå bra nu!

Det har kommit chips med smak av cheeseburgare. Cheesburgare! Hur sjutton tänkte man då? Varför? Hur växte idén fram?

 

Det kanske, precis som många stora händelser, började av ett misstag? Nu ska jag verkligen inte säga att chips med smak av cheeseburgare är en stor händelse men ni förstår poängen. Jag ser framför mig hur det hålls ett möte om att de måste få fram en ny produkt och det är bråttom! Den som anstränger sig minst är såklart den som kommer på det.

 

"Jag gick helt enkelt för att ta en burgare eftersom jag inte hade ätit lunch och plötsligt hände det. Jag gick genom den stora folkmassan, kände hur skorna klibbades fast vid golvet efter all spilld läsk, slängde mina halvätna rester och i den hemska miljön kändes det bara så sätt. Så här ska våra nya chips smaka!"

 

Tänk vad som kan hända när man minst anar det. Jag ser fram emot den dag jag kan gå in på tex Burger king och beställa en hamburgare med smak av chips!


Kändisfakta

Jag har sett att tidningar som skriver mycket om kändisar gör det till något förvånande att kändisarna gör vanliga saker som vi alla gör. Då måste ni ju självklart tänka likadant om mig! För jag är ju känd! Lite i alla fall! Därför tänkte jag ge er lite chockerande fakta. Det räcker med saker från idag så ni inte får en hjärtattack:

 

I morse hade jalli ställt klockan på 9 men stängde av den och somnade om! Precis som vanligt folk gör! Herregud! Varför han ställde klockan över huvud taget forskar vi fortfarande i.

 

Det sägs att Jalli tvättade klockan 17.00! Precis som en vanlig människa! Vi som trodde att han hade tjänstefolk till sådant! Man förvånas ständigt över dagens kändisar!

 

Ni kanske tror att han har en kock också men icke! Han syntes omkring 18.00 i sitt eget kök och rullade köttbullar! Tänk! Han verkar faktiskt vara som du och jag!

 

Inte bara det. Vid 21.00 sågs han dricka kaffe i sin lägenhet! Som vem som helst!

 

Ungefär 20 minuter senare sågs han blogga! Det sägs att han öven har skrivit detta inlägg! Äntligen gör han något som endast de stora stjärnorna gör! Vilken tur.

 

Annars hade han ju varit som du och jag!


Varför inte blogga?

Ja varför inte? Här sitter jag och väntar på att maten ska puttra klart. Några få minuters ledig tid å varför inte blogga? Tänk alla som inte har en blogg och sitter nu och har tråkigt.

 

Varför inte blogga?

 

Ni kan också hitta på meningslösa inlägg om ingenting. Eller meningfulla inlägg om allting! Eller inga inlägg om meningsfulla ting.

 

Så varför inte blogga?

 

Allt känns så meningsfullt nu när jag sitter här och kopplar av mellan mat...fan! Nu har det gått en jävla massa minuter! Helvete

 

Varför skulle jag blogga?


RSS 2.0