Julrim tillbaka!

Kopplar av med en apelsin. Allt blir bätre med en apelsni har jag hört. Nu menar jag inte att jag och apelsinen har en 5 timmars lång diskussion om vilket som kom först av hönen och ägget utan jag åt bara upp den. Apelsinen alltså, inte hönan eller ägget. Det hade varit elakt, speciellt eftersom ingen av dem finns tillgänglig. 
 
Jag är däremot tillgänglig. Likaså min fantastiska blogg och mina nästan lika fantastiska skämt. Hur skulle folk överleva stressiga december annars? Jag tror att jag förgyller deras tillvaro. I detta fall med en apelsin. Ni som trodde att man bara hade apelsiner till att äta är förvånade nu va? Jag tänkte väl det.
 
Jag minns att jag körde med en hel del dåliga julim här ett år. Om man skulle ta fram det igen kanske? Visserligen fick jag en komentar om att de var tragiska, det måste ju vara en anledning till att fortsätta. Ju sämre desto bättre anser jag. 
 
Personlig i denna blogg jag helst inte är
vill hålla släkt och vänner utanför det här
men det här är så himla stor...t
Jalli är nu mera en farbror
kan ni tro´t?
 
Jag vet det blev konstig med rimmen i slutet och det finns egentligen två sätt man skulle kunna avsluta på. Man kan ta bort de sista tre orden, man kan ha med allt men läsa i lite konstigt tempo. Hur som helst så säger jag ett stort grattis till alla oss inblandade i denna fantastiska händelse!

Stora problem

Dagens första I-lands problem är att det fastnar deg på håren på mina fingrar när jag bakar. Ja jag vet det låter äckligt och det är inte alls kul att försöka ta bort. Usch vad jobbigt jag har det. Dessutom låter det som om jag vore ett troll när jag beskriver det. Jag kanske ska döpa om bloggen till Tralli? Höhö.
 
 
Det är kanske dumt att erkänna men jag misslyckades med bakandet första gången. För varmt vatten gör jästen. Jag hade förstås kunnat bjuda mina grannar på degiga bullar eftersom jag är så himla snäll. Men just eftersom jag är så himla snäll så avstod jag från det. Snällt va? Det kändes jobbigt att slänga en massa äckliga bullar. Dagens I-lands problem 2.
 
Dagens I-lands problem 3 är nog att jag inte vet vad jag ska skriva så jag radar bara upp en massa konstiga grejer jag kan lida av för att jag har det så bra.
 
Dagens I-lands prolem 4 är att jag inte är riktigt bekväm med hur man ska stava det ordet. Ska "problem" sitta ihop med resten? Jag chansar på det men det är säkert fel och jag får skämmas.
 
Dagens I-lands problem 5 är att jag inte vet hur jag ska avsluta.
 
Tralli på er!
 
 
 
 
 

Minnen från barndomen

Idag är det första advent! Grattis på er! Jag vet inte varför men jag har någon kärlek till att säga grattis till folk när det är dagar som firas som inte har något med personen i fråga att göra. Det tycker jag är roligt. 
 
Det betyder ju att julen närmar sig. När man var liten gick december jättelångsamt och man längtade ihjäl sig efter julen. Nu går det jättefort och det känns knappt att det är julafton på julafton. Det känns inte som julafton på nyårsafton heller av någon konstig anledning. Märkligt.
 
Jag var för övrigt väldigt rädd för jultomten när jag var liten. Gömde mig alltid bakom minanågon föräldrers rygg. Nu har jag däremot kommit över det där. Jag ser framför mig när jag har familj och tomten kommer och frågar efter snälla barn, då ska jag plötsligt dyka upp från ingenstans:
 
-Jag är inte rädd för dig!!
 
Därefter skulle en alldeles för lång tystnad eller en väldigt intressant dialog uppstå. Bara att välja vad ni tycker passar bäst.

RSS 2.0