Jalli gånger 3. Vad blir det?

När jag var ute och gick härom dagen tittade jag av någon anledning ner på min skugga. Även på den andra. Det var två skuggor. Plus orginalet blir det alltså tre Jallar! Tänk vilken kaos tre Jallar skulle kunna orsaka! Kanske inte kaos förresten men förvirring! Det vore ett bra sätt att skylla ifrån sig problem på någon annan om man skulle vara lagd åt det hållet. 
 
-Du är skyldig mig pengar din jävel!
-Nej det är inte jag, prata med Jalle istället!
 
Det kanske skulle innebära 3 Jalli bloggar! Där kan vi snacka förirring om vem som är vem! Helst ska de se likadana ut också. Vissa bloggar har ju en liten informationsruta om bloggaren ifråga. Det kanske vore något?
 
"Jag heter Jalli, men jag ska inte förväxlas med Jalli 2 och Jalli 3. Jalli 2 är bara avundsjuk på att min blogg är så fin så han har gjort en likadan! Dessvärre var Jalli 3 först med att starta bloggen så den ser också likadan ut. För klagomål var god kontakta Jalli 2. Absolut inte Jalli 3 för då blir det ett jäkla liv."
 
Eller något i den stilen. Det blir himla jobbigt när en massa fans börjar bråka om vilken Jalli som är roligast. 
 
Tre Jallisar vore däremot väldigt effektivt på jobbet! 3 superjallisar till priset av en! Vem vill inte mötas av tre snygga Jallisar bakom disken? Succén är given.
 
Tyvärr skulle det nog bli opersonligt efter ett tag. Alla Jallis skulle behandlas som bara en Jalli bland andra. Det skulle göra ont i deras stackars Jallihjärtan. Så nu gör vi ett slut på detta.
 
Farväl Jalli 2 och Jalli 3. Vi ses i blogghimlen.

Kaffe och återfödelse

Kaffet har kallnat så då kan jag lika gärna blogga. Hur sjutton kan kaffe kallna? Ja jag förstår att det blir kallt när det har stått ett tag med enligt Jalli-filosofin borde inte kaffe som är gjort till mig kunna kallna eftersom jag tycker så mycket om det. Det känns lite som ett brott mot den heliga Jalli-lagen när kaffet kallnar. Så kan vi inte ha det. Vi får ta det lite kallt.
 
Höhö.
 
Undrar om jag skulle klara av att blogga utan att skriva dåliga ordvitsar ibland? Men det vore inte jag. Ungefär som om papegoja skulle säga "skyskrapa" istället för "polly". Typ. Himla bra liknelse. Om jag vore en papegoja skulle jag välja något roligt ord att säga. "Välkommen åter" tror jag. Jösses vad alla middagsgäste skulle bli imponerade. 
 
Jag ska helt enkelt hoppas på att återfödas som papegoja. Undrar om man har gjort något tragiskt eller om man har lyckats väldigt bra i livet då?
 
 

Säg det i toner

I brist på inspiration surfade jag in på aftonbladets hemsida för att få en idé om vad jag ska skriva om. Men det gav mig lika mycket som antalet julklappar man får den 23:e juni så jag gick till badrummet och rakade mig istället. Eller jag ska göra det nu rättare sagt. Var god dröj.
 
Lite vacker musik i väntan på att superbloggaren ska återvända från sin spännande vardagssyssla.
 
Färdig! Det är lite trist att inte dessa minuter jag offrar för att bli vacker syns när jag skriver blogginlägget. Det där med vacker musik förresten, det skulle jag vilja få ut lite längre. Så det inte bara finns i tråkiga telefonköer. Det skulle fungera bra i verkliga livet. Hela livet skulle kunna kännas lite som en film! Eller möjligen en musikvideo. Helst skulle vissa låtar bara dyka upp i rätt situation. 
 
Jag ser framför mig hur någon sliter med efterräten fruktsallad i köket när middagsgästerna sitter och trivs i andra rummet. Så plötsligt hörs det en låt med hög volym:
 
"Jag kan inte få upp min kokosnöt!"
 
Det vore ju jätteroligt! Jag vet visserligen inte om man brukar ha det i fruktsallad så jätteofta men det är ändå kul. 
 
Eller om man pratar men en bekant ute på stan, ni vet en sådan person man inte alls tycker om som det har gått oförskämt bra för i livet och som man tvingas stå och prata med och låtsas vara trevlig när den irriterande människan tjänar tre gånger så mycket som en själv. Då kunde "Money for nothing" dyka upp som ett vackert litet budskap.
 
Själv kände jag att "help!" hade kunnat spelas innan jag visste vad detta inlägg skulle ha handlat om.  

RSS 2.0