Oväntat besök

Idag kom en kund och ville handla. Direkt när jag dök upp sa han "Hey brother!" Sen ville han ha ost. Tänk att man skulle få så chockerande fakta helt plötsligt en onsdag eftermiddag! Varför har ingen sagt att jag har en till bror? Betydligt äldre än jag också. Himla dålig stil om jag får säga det själv.

 

Sen kan man ju dyka att om man har en bror som man inte har träffat på så länge kanske man borde säga något roligare än bara "hej du jag vill ha ost."Vi kan inte ha haft en bra relation när vi var små. Engelska pratade han också. Det här blir bara konstigare och konstigare måste jag säga.

 

Nej du brorsan, nästa gång får du fanimej vara lite trevligare och personligare tycker jag. När du ändå är där så varför inte slå till på lite kokt skinka också?


Kul måndag. Men ändå inte.

Idag är det måndag! Det är kul. Men det är det inte många människor som tycker. Man blir inte direkt omkullbrottad av en massa leenden på tunnelbanan. Men jag tänker i alla fall positivt! Där fick ni era ickeleenden! Inte för att jag går omkring och flinar i tunnelbanan men ändå. Då hade ju folk blivit griniga.

 

Men det är de ändå visserligen. Men jag ska inte göra det värre. Jag är snäll!

 

Jag äter kyckling och paprika nu. Bland annat. Det är inte kul att berätta hela rätten, då blir det ingen sport för er. Å andra sidan vete fan om man kan sätta namn på den. Å andra sidan är ni väl inte så våldsamt intresserade av vad jag äter till middag just nu. Eller att jag äter. Eller att jag själv har lagat maten. Eller att min lampa är prickig.

 

För det är den. Just det. Prickig. Samt att den hänger för lågt. Är man lång kan man gå in med ansiktet i den. Men det gör man ju inte eftersom man tittar med ansiktet förhoppningsvis. Om man inte tittar bakåt men går framåt vilket vore lite märkligt. Ungefär som att spika in en spik fast man spikar ut den. Eller vad sa jag? Äh.

 

Det här går inte bra. Så jag börjar om med inlägget.

 

Idag är det måndag. Punkt.


Uppfinningsrik

Idag skulle man inte köpa något var det sagt. Det höll jag! Är jag inte ett otroligt föredöme för mänskligheten nu? Jag har bara arbetat som en riktigt duktig människa. Jag förväntade mig att det skulle stå en orkester och spela hyllingslåtar utanför min port när jag kom hem. Men de måste ha åkt fel. Himla dåligt att inte se till att de åker till rätt ställe tycker jag!

 

Därför ska jag passa på att spendera alla mina pengar i morgon istället! Höhö. Nej det ska jag inte, jag bara skojade. Roligt!

 

Däremot ska jag inte ställa någon väckarklocka! Mycket skönt. Jag ska nog uppfinna en egen väckarklocka. Den ska hete veckarklocka. Antingen ska den bara vara väldigt ful med et stort veck i mitten eller så ska den ha något med veckans dagar att göra. Jag är inte säker än.

 

Man kan verkligen fråga sig varför jag inte blev uppfinnare!

 

 


Ugnsdialog

Idag gjorde jag rent ugnen! Det var inte populärt. Den blev jättearg faktiskt.

 

-Jalle varför tände du lyset! Jag som sov så gott! Släck! Du använder mig ju knappt i alla fall!

 

-Jalle vad sprayar du in för konstigt medel! Det smackar päckel! Vad sjutton håller du på med din jävel?

 

-Jaha ska du börja skrapa också! Ugnar borstar faktiskt inte tänderna! Hallå Jalle! Vad gör du?

 

-Bra nu när du har varit så elak, det minsta du kan göra är ju faktiskt att torka bort allt det här äckliga!

 

-Släck nu, jag vill sova. Godnatt.

 

Innan jag publicerade det här inlägget så jag att jag hade råkat skriva "ungen" i första meningen. Vad förvånade folk hade blivit!


Tomatimprovisation

Är det inte lustigt? Under dagarna när jag tex är och jobbar så kommer jag på jätteroliga saker att skriva här! Jag kan faktiskt gå så långt att jag nästan skrattar lite inombords åt hur fantastiskt rolig jag är. Sedan kommer jag hem och allt är totalt borta. Tänk vad mycket roligt ni går miste om!

 

Om jag ändå bodde i Jallis hjärna!

 

Jag vet. Jag förstår er. Visst känns det frustrerande? Här går ni i era vanliga tråkiga liv och önskar att ni skulle få leva i mitt huvud istället. Jag lider med er.

 

Men i alla fall, nu sitter jag här. Allt det där roliga är spårlöst försvunnet in i glömskelandet. Så då kan vi ta och diskutera..tomater!

 

Tomater är röda och runda. Ungefär som en clowns näsa fast lite större. Clowner är oftast roliga än tomater, men en clown kan man inte ha i en sallad! Eller man kan väl men det är inte lika vanligt! Det har ni inte tänkt på va?

 

Man kan även jonglera med dem. Tomaterna alltså. Då slutar det ofta i att det blir tomatjuice istället. Helt gratis. Vilken fantastisk produkt.

 

Jag måste vara tom i huvudet ofta tror jag, se så mycket ni lär er då!


Kan ni knäcka mig?

Nu börjar det närma sig julen med stormsteg! Förra året var jag ju som jag har nämnt jöttefyndig och hade en massa julrim! Det blev en enorm succé! Eller nja det kanske är att ta i. Men jag säger det ändå! Det blev succé! Vad gör man oftast när en så stor grej har inträffat? Jo man gör en uppföljare!

 

Utan mig kan du dig icke röra

jag heter som ett djur fast är utan öra

jag är en del av ett beroende för nästan alla

utan mig skulle funktionen falla

även om jag inte själva beroendet är

fungerar det ej om jag inte är där!

 

Kan ni knäcka vad det är? Helt plötsligt känner jag mig som gåtan i batman...


Draperikonst?

Nu har jag inredningsproblem! Eller jag har ju ingen inredning eftersom jag är värdelös på det men i alla fall. Jag måste skaffa ett nytt duschdraperi! Det ska bli en spännande uppgift! Man kan ju lämna in foton och få de förstorade och inramade och allt sånt, borde inte det fungera med duschdraperi med?

 

Det hade varit något!

 

Tänk er, ni är på besök hos mig och tittar in i badrummet och ser en stor bild på mitt lite lätt galet leende ansikte. Hur vackert som helst! Eller skräckinjagande kanske. Katten skulle nog bli rädd. Helst vill jag ha någon form av text också.

 

"Jalle-din bästa vän i alla lägen" kanske?

 

"Bara för att du lånar min toalett ska du inte glömma bort hur jag ser ut!"

 

Men om det är jag själv som går in då?

 

"Välkommen in Jalle, du ser strålande ut idag!"

 

Med den trevliga texten hade jag nog ätit middag i badrummet!


Mitt liv som tv-kock

Jag har ju köpt en ny stekpanna och nu har jag till och med använt den några gånger. Jag älskar den! Hur har jag kunnat gå igenom livet utan denna förträffliga panna? Den är jättelätt att "slunga" maten med! Heter det så? Eller heter det drapannanframochsnabbttillbakasåmanslipperröraipannanmedenstekspade? Ja så heter det nog!

 

JAg känner mig på gränsen till lite häftig när jag gör det(man ska ju inte överdrica. På gränsen lät bra). Nästan som om jag vore med i ett matlagningsprogram! Jag stekte pytt i panna nyligen till exempel. Men det skulle bli ett tragiskt matlagningsprogram av det. Om man inte koncentrerar sig på att lyfta fram det viktigaste!

 

-Så öpnnar ni bara påsen ni har tagit fram från frysen och häller ner i pannan och efter ett tag så SLUNGAR NI DEN SÅ HÄR! TITTA! Sedan kan man låta den ligga lite innan man kan SLUNGA DEN IGEN: SÅ HÄR: TITTA NU! Nu börjar pannan snart bli färdig men om man vill kan man låta den ligga längre och få en mer bränd smak. Medans man gör det kan man till exempel SLUNGA DEN! SÅ HÄR! TITTA!

 

-Nu är det dags att steka äggen. Först knäcker ni dem i pannan. Sedan väntar ni ett tag innan ni SLUNG..Fan! Lasse hämta golvmoppen!

 

 


Det här är Klas

 

Här är min nya kompis! Jag köpte honom idag.

 

Men Jalle? Hur lät det där? Börja om!


Det här är min nya kompis! Jag kö..träffade honom idag! Jag önskar att ajg kunde säga hur fantastisk vänskap vi har men då skulle jag ljuga. Han är som lyckligast när jag inte är hemma eller när jag går och lägger mig så han får det ärofyllda uppdraget att vakta mina glasögon. När jag tar de ifrån honom så blir han sur.

 

Då blir det dålig stämning.

 

Det är himla jobbigt.

 

Han heter Klas. Klas Hålleröga kallar jag honom.


RSS 2.0