Seriöst!

Nu har jag  så extremt många saker i skallen så jag blir på gränsen till knäpp, förutsättningarna för att skriva ett kul inlägg har ju varit bättre. Alltså skriver jag ett inlägg för under dåliga förutsättningar föds ju det mest geniala! Typ.
 
Oj vad seriöst det blev helt plötsligt, det är jag ju inte van vid. Det är nog bäst att blogga lite om kyckling och banan. För kyckling lagar jag nu och banan har jag köpt. Jag tänker inte laga dem ihop. Tänker heller inte blogga mer om kyckling och banan. Nu har jag allt gjort er nyfikna va? 
 
Inom en snar framtid ska det komma in nissar i min lägenhet när jag är på jobbet. De ska fiska upp mina nycklar utifrån så jag funderar på att sätta någon rolig lapp för att liva upp deras vardag. "Tittut!" kanske? Eller endast "säg inte att jag inte varnade er!" Vad rädda de skulle bli. Men då skulle jag få dåligt samvete så bäst att sätta en lapp på insidan av dörren med texten "förlåt!" som de ser när de ska gå igen. Jag är för snäll för att vara elak!
 
Bra uttryck för övrigt.
 
Tar man förresten bort ett t i ordet uttryck blir det utryck. Vilket jag ska göra nu, rycka ut för att äta middag.
 
På återseende!

Balett!

Jag tänkte blogga om något jag aldrig trodde att jag skulle blogga om. Dans! Eller roliga tankar kring det snarare. Det började med att jag småpratade med min kollega som berättade att hon skulle dansa balett efter jobbet. "Du borde följa med någon gång!"
 
Egentligen skulle jag kunna avsluta inlägget här och bara låta er ha roligt åt tanken. För det har jag haft! Eller så låtsas ni bara att ni har roligt när ni egentligen är avundsjuka för att ni inte skulle se lika snygga ut som jag. Bara attt erkänna!
 
Eftersom min hjärna är ganska frisk så började jag fundera över hur man kunde kombinera dans med mitt arbete. inte dansa på jobbet alltså utan ha med jobbet i dansen. För det vill man ju. Men vet dock inte hur.
 
Att dansa med knivar känns uteslutet. Då ser jag bara ut som en mördare och blir inspärrad. Jag tror man skulle se lätt galen ut om man kombinerar de två.
 
Jag kan ju allti dansa i mina arbetskläder. Men då börjar det likna en musikal eller något. Då kräver det en handling och sång och nej tack.
 
Eventuellt om jag klär ut mig till en någon köttdetalj. Eller en kyckling. Det skulle inte heller se galet ut.
 
Ett eventuellt alternativ är förstås att jag är för bra direkt så alla andra slutar för att de känner att de aldrig kommer nå upp till min mivå och skönhet. 
 
Det är ju väldigt troligt.
 
 

RSS 2.0