Matlådor

Livet är inte lätt. Lyssna på farbor Jalli nu. Livet har sina fördelar och nackdelar och ibland känns det lite tungt. Som när jag nyligen använda fel lock till fel matlåda! Det blev ju katastrof. En ond cirkel blev det också, en matlåda med fel lock låg kvar i diskmaskinen på jobbet så jag hade fel hemma som jag var tvungen att använda. Så nästa kunde jag bara ta hem den felaktiga igen och det bara fortsatte. Jag kände mig så hjälplös. JAg ger mig sjutton på att det kommer sätta käppar i hjulet för min karriär i framtiden.
 
-Ja du Jalle, jag måste säga att det ser väldigt bra ut. Du är precis den vi söker men när vi ringde för referenser fick vi höra att du aldrig klarar av att ha rätt lock till dina måtlådor. Så vi måste nog anställa någon annan istället.
 
Attans.

Förjävla bra inlägg!

Jag vet vad ni tänker. Här sitter ni och har dött av tristess och ingen Jalli-uppdatering på hundra år men Jallisar har ju också rätt till att ha semester! Släpp det nu.
 
Jag skulle kunna blogga en massa om hur jag har börjat springa en massa men det finns redan ett inlägg ute i bloggvärlden om det som jag aldrig kommer att överträffa så jag skippar det.
 
Men visst är jag förjävla duktig?
 
Jag skulle även kunna blogga om att jag har promenerat idag.
 
Visst är jag förjävla duktig?
 
Tänk om jag skulle vinna något jättestort, typ nobelpriset eller något. Då skulle jag vara tvungen att vara sådär jättefinklädd, bara det är ju jobbigt. Stå i centrum är också jobbigt särskilt när alla applåderar. Men jag har åtminstonde tacktalet klart för mig:
 
"Visst är jag förjävla duktig?"
 
Efter det talet kan vi snacka om applåder!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0