Elitlöpare?

Den senaste tiden har jag fått höra åsikten från diverse människor på Facebook att jag borde skriva böcker eller i någon tidning och när jag då nämner bloggen har jag fått riktigt fin respons. Så jag kanske ska försöka uppdatera den i alla fall en gång i veckan eller något. För mina fans skull! Uppskattning är ju alltid trevligt. Som när man får höra "usch du måste klippa dig! Men dina ögon är fina i alla fall" ungefär. Nej jag har inte hört det, men det hade inte förvånat mig. 
 
Vad som däremot förvånade mig var när jag berättade för en person att jag skulle springa midnattsloppet och fick frågan "ska du tävla? Ja jäklar! Tänk att någon skulle tro att jag tillhörde eliten! Det är ju fascinerande. Jag undrar vad som fick henne att tro det? Något i utseendet?
 
' Mina mörka ögon kanske får folk att tänka "du måste vara en grym löpare!"?
 
*Är det hästsvansen som får folk att tänka "du måste vara en grym löpare!"?
 
*Kollar man på mina händer och tänker "ja det är exakt rätt avstånd mellan alla fingrar när det blåser, du måste vara en grym löpare!"?
 
*Eller så tänker man bara "du ser ut som en person som är van vid att springa ifrån en stor folkmassa"?
 
*Eller kanske något i stil med "jag såg dig aldrig efter att du hade slagit sönder min vas på festen i lördags,du måste vara en bra löpare!"
 
*Eller möjligen "vilken fin rumpa, du måste vara på att springa fort!"
 
Hoppas kan man ju alltid.
 
 

RSS 2.0