Lampligt inlägg

Idag var det riktigt intressant att åka till jobbet. Jag lovar. Ibland bara upptäcker man saker på nytt. Jag satt och kollade ut genom fönstret och insåg något fascinerande. Det stod en massa lampor längs vägen! Ja visst. Jag lovar! Det var roligt. När jag var liten har jag hört att jag uppskattade lampor väldigt mycket. Skulle peka på alla och så. Varför försvann det? Tänk vad roligt det skulle vara att promenera med mig då:

 

- Jalle har du sett den här senaste..

-LAMPA!

-Igår var jag och..

-LAMPA!

-Har du förresten tänkt på det här med...

-TITTA! TITTA! LAMPA! DÄR!

-Jalle när hade du tänkt att..

-LAMPA! ROLIGT!

 

Vem skulle inte älska att umgås med mig?


Jalli news

Nu när det har gått ett litet tag sedan det bloggandes så saknar ni mig förstås alldeles otroligt mycket! Men istället för att sitta där och spilla tårar på mackan som ni skulle ha ätit men inte fick ner en bit för att saknaden blev för stor så var istället glada över detta: Jag tänkte summera lite roliga saker som har hänt!

 

*Jag skar mig i tummen idag! Bara en sådan sak.

 

*Kampen mot flugorna har slutat med 1-0 till mig. Eller till Sara egentligen. Bra jobbat!

 

*Jag har hål i mina skor. Hålresande nyheter! Nej jag vet, det var inte så kul.

 

*Jag glömde raka mig igår och jobbade lite skäggig på halsen. Mycket pinsamt.

 

* Jag har varit och sett Within Temptation nyligen. Väldans rolig upplevelse! Även om tröjan jag hade velat köpa var slut.

 

*Jag är vackert och ståtlig om någon nu inte skulle ha noterat det förresten.

 

* Jag steker falukorv nu

 

Jalli news-nytt nummer ute nu

 

 


Älgbiffar och lite trams

Nej nu måste jag faktiskt skriva något! Inte skjuta upp saker Jalle, skriv något! Okej.

 

Blåbärskaka.


Man kan fråga sig varför jag skriver just det ordet. Jag har inte ens gjort någon blåbärskaka. Det är falsk marknadsföring. Hade jag bott i USA hade jag säkert blivit stämd också. Slutat helt utfattig. Det är synd om mig. Buhu. Hubu. Titta jag vände på ordet lite! Det var roligt!

 

Jag fick beröm på jobbet idag! Jag gjorde älgfärsbifar på jobbet i fredags även kallade "älgbergare." Så idag kom det fram en kund och sa att de var jättegoda! Wohoo! Så denna fredag tycker jag att alla kan storma dit och handla! Det sägs att Älgbergarna är goda till hälgen.

 

Ja jävlar, jag är så rolig. Hoho!

 

 


Mitt namn är Oelek. Sambal Oelek.

Jag var med om något tragiskt idag. Jag är mycket osäker om livet någonsin kommer att bli detsamma efter detta. Jag blev vittne till ett självmordsförsök på jobbet. Den stackars lilla Sambal Oelek stod där på hyllan.

 

-Jag lovar er, jag gör det. Jag är stark nog(höhö)! Ingen kommer att kunna stoppa mig!

 

Jag försökte att tala till stackars Sambal Oelek. "Du har så mycket mer att leva för! Många kan inte hantera dig för att du har så stark personlighet(höhö igen). Men låt inte det bli din död Sambal!"

 

För sent. Sambal hoppade. Rakt ner på köttet.

 

-Aj! Varför sa du inte att hyllan var så nära så jag föll för kort? Du har förstört allting Jalli!

 

Så ställde hjälten Jalli tillbaks Sambal där han hörde hemma. Hans familj är mig evigt tacksam och har lovat att bjuda mig på middag. Synd att jag är så klen för maten lär bli stark.

 

Jallis blogg-det enda stället på nätet där du kan läsa om en självmordsbenägen Sambal Oelek.

 


Enkel bowling

Att blogga eller inte blogga-det är frågan. Frågan svaras ja. För jag bloggar ju nu. Det var en enkel fråga med ett enkelt svar! För jag är en enkel människa. Samt en enkel bloggare. Men det är inte så himla ekelt ska jag säga. Inte enkelt att vara enkel. Men jag klarar den svåra uppgiften.

 

Som egentligen är enkel. Utan att vara enkel. Enkelt va?

 

Igår bowlade jag! Mycket roligt fast det gick dåligt. Man borde ha en bowlingbana hemma! Det vore något. Men så duktig jag skulle bli efter ett tag! Dessutom är det nog det enda sättet som skulle få mig att tycka det lät lite häftigt om grannarna klagade på mig.

 

-Nu ska vi ha en mysig filmkväll ihop, hela familjen! Kom så slår vi oss ner och..vad var de? Det här oväsendet kan man ju inte kolla på film i? Vad är det som låter? Åh nej det är Jalle som bowlar igen!


Ja jävlar vilket inlägg

Är ganska nyligen hemkommen så här på torsdagskvällen. Har just duschat, bäddat sängen och dricker nu lite kaffe. Ja jävlar vad jag är vuxen. För att inte tala om hur lycklig jag blev när jag precis lyckades komma med bussen när jag bytte till den från tunnelbanan. Ja jävlar vad glad jag blev.

 

Ja jävlar vad jag svär insåg jag nu. Det är ju inte så fint. VAd ska alla internetmänniskor som kanske inte ens känner till min blogg säga? Men det blir ju svårt när man inte känner till den tänker ni. Nej just det. Det är korrekt. Ja jävlar.

 

Idag har jag ätit thaimat. Ja jävlar vad det var starkt. Det kändes ungefär som om jag satt i en bast. Effekten var i alla fall densamma. Men gott var det. Jag är nog inte världens tuffaste och tåligaste tror jag. Men jag har i alla fall vackra ögon. Ja jävlar vad fina de är!

 

Avslutningsvis måste jag bara visa vad för vackert jag har fått med mig från ölmässan:

 

 

Är det inte fint? Man kan ställa blommor i det och använda som en vas. Eller så kan man köpa 20 likadna och bygga en pyramid. Eller så kan man ställa den upp och ner och använda som äggkopp. Eventuellt kan man dricka öl ur det också.

 

Men det känns ju lite väl fantasilöst. Ja jävlar.


Bussdrömmar

Jag är på många sätt en fascinerande människa. Idag sov jag på bussen hem och drömde om mortal kombat.

 

Eh ursäkta, vad sa du nyss sa du?


Drömde om mortal kombat sa jag! Helt normalt för en snart 30 åring. Jag hoppas verkligen att jag inte pratade i sömnen också. Men personen bredvid mig såg inte ut att ha ett alltför konstigt uttryck i ansiktet. Men vem vet vad som försigår vid deras middagsbord.

 

-Vet ni? Idag när jag satt på bussen satt en kille bredvid mig och sov. Sedan började han mumla en massa konstiga namn och något om spel tror jag. Det var lite svårt att höra bakom allt dreggel.

 

Charmigt. Jag komer snart att vara känd tror jag. Folk kommer att samlas på bussen när jag åker hem från jobbet. Vilket antagligen leder till att busschaufförerna som kör får löneförhöjning för att de drar så mycket folk. Vilket i sin tur innebär att jag kan kräva 50%. För att inte tala om spelförsäljningen som kommer öka med det tredubbla. Jag kommer att bli rik på det här.

 

Nu verkar jag väl inte så fånig längre? Va? Va?


Ett rimmat inlägg tack!

Detta inlägg går i rimmets tecken

Är jag inte en oerhört fräck en?

Rimmat stor del av dagen jag har

nu finns inte så många rim kvar.

Därför medans jag har inspiration

gör jag ett inlägg som blir sensation

Förra året julrim i bloggen jag gjorde

Jag undrar om återuppta det jag borde?

Dessa rim är inte ens förberedda

eftersom jallis inlägg ska bli sedda!

Nu orkar jag inte rimmat något mer

Tack för att ni läste, hej då på er!


Jallis matblogg

Fan. Jag hade tänkt handla bananer idag men så var de fula! Fula bananer vill man inte ha. Jag köpte mjölk och tomatpuré och lite bär istället. Men bananer hade blivit bättre. Jag såg framför mig hur jag skulle stå hemma med bananer, tomatpuré och mjölk och tänka "vad kan jag laga till för smaskigt av det här?" Det hade varit ytterst spännande!

 

Man kan ju blanda? Lite som frukostflingor, bananerna och tomatpurén är en utsökt kombination till mjölken och passar alldeles utmärkt till morgonkaffet!

 

Eller så kan man göra klassikern bananbergare. Fungerar alltid.

 

Eller banana split fast med tomatpuré?

 

Ni ser, möjligheterna är oändliga. Ni som vill ställa upp som offer,nej jag menar middagsgäster, är välkomna. Låt er väl smaka!

 

Jallsi blogg-där mat(mar?)drömmarna vaknar till liv!

 

 


Lagom

Det känns lite dimmigt när jag skriver. Inte för att jag har druckit alkoholhaltiga drycker utan för att mina glasögon är smutsiga. Fast jag har tvättat dem. Eller i alla fall försökt. Tre gånger. Jag måste helt enkelt vara obegåvad inom området! Tips välkomnas!

 

Men från glasögon och smuts till...Höst! Jag gillar hösten. Massa roliga färgade löv, lagom kallt men inte jättekallt och mysigt. Helt lagom. Lite som jag! Jag känner mig ganska lagom idag.

 

Jag har lagom smutisga glasögon.

 

Jag har en lagom konstig katt som hat hittat en sovplats på datorbordet precis bredvid datorskärmen.

 

När jag köpte batterier en gång och de frågade vilken storlek jag skulle ha så svade jag just "lagom." Av någon anledning så kunde de inte godta det svaret. Mycket tråkigt, jag gav de säkert bara lite spänning i vardagen. Lite sådär lagom!

 

Nåja Jalle. Skryt lagom!

 

Det kan jag väl. Det är lätt. Lätt och lagom. Höhö.

 

 

 


Åttiotalist javisst!

Ibland går det några kanske så ganska många dagar innan jag skriver ett inlägg igen. Jag kan tycka att jag inte har några idéer men när jag sätter mig för att skriva kommer det alltid fram något. Precis som min kära far har berättat, det blir inte gjort förrän man väl tvingar sig att sätta sig ner och skriva. Fantastiska gener jag har!

 

Ja såg nyss på aftonbladet att 80-talisterna ska är:

*Orädda

*Kreativa

*Multitalangfulla

*teknikproffs

 

Hmm detta måste analyseras! Orädd är en intressant fråga men jag tror att de flesta som känner mig bara skulle skratta om jag sa att jag var orädd. Men de har fel det är jag int alls! Men bananflugorna för några dagar sedan var lite läskiga.

 

Kreativ kan säkert stämme till viss del inom vissa områden. Men det är nog verkligen inget man tänker på när man tänker på mig ändå. Nej det är nog också en lögn.

 

Talangfull. Visst! Jag kan komma ihåg siffror! Bara en sådan sak. Jag är ganskapå att laga mat också. För att inte tala om att skriva! Ja jävlar, talangerna bara forsar fram!

 

Teknikproffs. Förlåt men...Ha. Ha. Ha.

Ha.


Jag behövde hjälp med att koppla in mitt playstation. Jag trodde att mina högtalare inte fungerade när det visade sig att volymen inte var på. Ska jag fortsätta? Nej det gör jag inte.

 

Det blir så himla tråkig stämning då.


RSS 2.0