Cannelonisar

Har kommit hem efter en fantastisk arbetsdag och väntar nu på att mina cannelonisar i ugnen ska bli klara. Det heter cannelonisar, jag lovar. Formen på dem är nog högst tvivelaktig eftersom de envisades med att spricka när jag rullade dem. Lammfärsen i dem är nog också högst tvivelaktig men eftersom jag jobbar i butik och är så tuff och manlig så bedömer jag att det går bra. 
 
Stryk tuff och manlig förresten, det går ingen på. 
 
När jag skrev cannelonisar tänkte jag på att det rimmar på galonisar. Jag ska tillverka jättestora canneloni som man kan trä på sig på benen när det regnar. Det blir nog succé. Jag ska klura ut ett sätt att höja temperaturen på regnet också. Inte så att det skadar människan utan bara värmer cannelonisarna.
 
Lunchen är fixad!
 
Smart va?

Lampor

Det här med att hänga upp lampor är inte min grej. Eller så köper jag fel lampor vilket också skulle vara typiskt mig. Men har man redan en felaktig lampa i vardagsrummet kan man ju inte ha en annan modell i samma rum, det förstår ju till och med en kråka som cirkulerar runt eiffeltornet. 
 
Men för att återgå till lamp-problemet. Det är en intressant procedur det där. Mitt humör drabbas på samma sätt som om jag skulle ha tvingats göra om en 10 årings mattetest och fått underkänt. Alltså jag blir lite halvgrinig och ifrågasätter min roll i denna värld. Jag blir även lika andfådd som om jag skulle ha sprungit en mil. Lampan har säkert jättekul åt mig.
 
-Det här går ju inte så lysande för dig(om det fanns lampor med göteborgshumor skulle de säkert hamna hos mig..)!
 
-Tyst ditt ljushuvud!
 
-Nähä för vore jag ett ljushuvud nu så skulle det gå lysande för dig!
 
-Är du inte tyst kommer det inte se så ljust ut för dig heller!
 
-Behöver jag påpeka att det inte alls är lj..
 
 
 
Så började den komplicerade relationen mellan Jalle och lamporna.

Sjukt inlägg

Går nu in i min femtioelfte dag som inteheltkryiallafallinteommanjämförmedinormalafall. Det känns lite slitsamt. Så då tänkte jag skriva ett slitsamt inlägg. 
 
Jag tycker att jag borde komma på någon genialisk idé varje period jag är sjuk. Jag menar, det är ju knappast ofta det händer. Att jag är sjuk alltså. Jag tycker att det är ganska lagom att lösa något världsproblem de få gånger det händer. Så jag börjar med att blogga för är det något som visar min geniala sida är det ju bloggen. Ska se om jag kan komma på några geniala saker med mig själv.
 
1. Jag är roligast i världen.
 
2. Jag är jävligt allvarlig.
 
3. Nämnde jag roligast i världen?
 
4. Jag gör världen till en bättre plats.
 
5. Jag gör bloggen till ett roligare fenomen helt enkelt.
 
Tänk om jag skulle vara krasslig varje dag. Snacka om storhetsvansinne.
 
 

Fläskpannkaka. Tror jag.

Idag har jag tillverkat lite fläskpannkaka. Det har jag nog inte gjort sedan jag var liten. Tror jag. Det blev nog bra men hade ingen långpanna så jag tog en djupare form och då blev den ju inte alls så där tunn som när jag var liten utan som en jättepaj fast inte en paj ändå utan mer som pannkaka än som en paj.
 
Tror jag.
 
Gott blev det i alla fall. Ungefär som alla mina handlingar. Tror jag. Jag är ganska ödmjuk faktiskt. Ska nog skölja ner det med lite kaffe snart. Eller ite skölja ner det för jag har ju faktiskt redan ätit det och det var gott men kaffe ska det ändå bli för det är också gott så varför inte kombinera och börjar ni bli trötta i ögonen nu?
 
Tänk om man kunde komma på någonting som sedan blir jättestort. Som kaffe. Då skulle man bli berömd och alla skulle visa tacksamhet och man blev hyllad överallt det vore ju jättehäftigt tänk att alla skulle tänka på mig när de dricker hur tufft vore inte det och nu blir väl ändå mina meningar lite långa?
 
Tror jag.
 
 

Fläskfilématch

Det här med att ha problem angående vad man ska äta till middag känner vi ju alla igen. Därför har jag tagit problemet till en ny nivå. Jag var duktig och letade upp ett antal recept och köpte allt jag behövde för att slippa hadla under några dagar. Himla smart faktiskt. Det gick bra tills det bara var en rätt kvar att laga. Nu står jag här med ett ingredienser hemma varav ett bestämt antal av dem troligen ska bli en maträtt som jag hade bestämt att den skulle vara jättegod. Men har ingen riiktig aning om vad. 
 
Dagens huvudperson:Fläskfilé.
 
Jag kan ge mig sjutton på att den jäveln ligger och hånflinar åt mig. Hur nu en fläskfilé kan hånflina men det kanske det kommer att annat inlägg om någon dag.
 
-Har du kommit på det än din korkade idiot? säger fläskfilén.
 
Du kommer aldrig att komma på det och jag kommer ligga här tills jag blir grön och hela kylskåpet kommer att skratta åt dig!
 

Nej nu jävlar ska jag klara det här. Aldrig att jag låter en sladdrig filébit skratta åt mig. Jag ska reda ut det här.
 
Matchen kan börja!

RSS 2.0